Over mij

Corine Schoonebeek, uw therapeut

Ik ben Corine Schoonebeek geboren in 1967 te Utrecht. Ik heb drie fantastische kinderen waarvan alleen de jongste nog thuis woont.Ook ben ik al trotse oma van 3 kleinkinderen.

Van beroep ben ik verpleegkundige. Nadat ik 20 jaar in het ziekenhuis werkzaam ben geweest vond ik het tijd voor iets anders. Ik ging werken als specialistisch verpleegkundige in de thuiszorg.

In 2006 begon het bij mij te kriebelen. Wat wil ik verder? Ik hou van uitdagingen in het leven. Vind het leuk en inspirerend mijzelf te blijven ontwikkelingen. Ik kwam in aanraking met shiatsu omdat ik zelf veel schouder- en stress gerelateerde klachten had. De behandeling inspireerde mij. Ik wist het gelijk: Dit ga ik ook doen!

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij de Dutch Body Work Academy. Naast massage therapie heb ik mij ook verdiept in natuurgeneeskundige therapieën. Mijn praktijk groeide al vrij snel uit tot een grote cliënten kring. Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige heb ik mijn baan in 2017 volledig opgezegd. Mijn kennis van al die jaren kan ik nu goed gebruiken in mijn praktijk. De reguliere zorg maakt plaats voor alternatieve geneeskunde. Inmiddels ben ik afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut.

Mijn praktijk zit naast mijn eigen huis. Een twee onder één kap woning. Het ene huis daar woon ik en in het andere huis heb ik een eigen praktijkkamer. Mijn werk is mijn passie. De reacties van mensen geven mij zoveel energie! Het geeft mij een stuk ontspanning.
Sinds kort zit mijn dochter Lisa Houtstra ook bij mij in de praktijk. We hebben samen een babyspa opgezet. Naast mijn eigen werkzaamheden zal de babyspa hopelijk net zo succesvol worden.

Ik hou ontzettend van reizen. Naar warme landen. Ook mag ik graag de sauna bezoeken. Een moment voor mijzelf. Dit heb ik nodig om mijzelf helemaal te kunnen geven aan die ander.
Ik plan altijd ruim zodat ik tijd genoeg heb voor elke cliënt en dat ik tussen de middag even heerlijk kan wandelen met onze lieve labradors. Even een moment voor mijzelf om weer nieuwe energie op te doen.

Als je goed voor jezelf zorgt kun je er ook voor een ander zijn! Ik zie u graag in mijn praktijk!