Reviews

Geen titel

Rated 5 out of 5
12 juli 2019

Ruim 4 jaar kom ik nu bij Corine voor shiatsumassage en cupping.
Corine is een fantastische en positieve therapeute, die haar werk met enorm veel liefde, kennis en aandacht uitvoert.
Door haar brede opleiding en interesses maakt ze mooie verbindingen tussen lichaam en geest en helpt je, om steeds beter in balans te komen. Ik ben dankbaar.

Marijke

Geen titel

Rated 5 out of 5
26 juni 2019

Bij toeval jaren geleden bij Corine terecht gekomen. Nu al die tijd al genoten van fijne shiatsu ontspanningsmassage. Niet alleen heerlijk relaxed, maar ook nog gezellig. 5 sterren voor Corine!

Harry V.

Geen titel

Rated 5 out of 5
7 juni 2019

Een massage bij praktijk Lavendula is een complete beleving. Er heerst een fijne sfeer in de praktijk en de warme olie en vaardige handen van Corine zorgen voor een heerlijke ontspanning. Aanrader!

Boukje

Geen titel

Rated 5 out of 5
6 juni 2019

Vanwege eerst vage rugklachten en later een hernia ben ik regelmatig onder behandeling bij Praktijk lavendula. Sindsdien geen klachten meer…!
Daarbij komt dat de behandelingen zeer ontspannend zijn en aangenaam.
Deskundige, aangename en zeer vriendelijke behandeling. Aanrader!

Harry

Geen titel

Rated 5 out of 5
6 juni 2019

Ik kom al jaren bij Corine, op het moment toen ze is begonnen, en ik kan alleen maar zeggen naar volle tevredenheid. Ik kan het het iedereen aan raden.
Het enige wat ik nog niet heb gedaan is oor acupunctuur, maar al de andere behandelingen zijn mij altijd zeer goed bevallen. En het heeft mij ook altijd goed geholpen. Ik zou zeggen schroom niet , u zult er geen spijt van hebben

Eddy Wetting

Een review plaatsen