Babyspa

Welkom op de pagina van Baby spa Floralie.

Dit is mijn dochter Lisa met haar dochtertje Floortje. Zo is de naam Floralie ontstaan. Ik ben onwijs gek op ze. En wat is er dan niet mooier om samen iets op te gaan zetten.

Lisa is oorspronkelijk van beroep social worker. Maar kon haar draai niet helemaal vinden in haar beroep. Het was het net niet. Toen ze Floortje kreeg ging ze zich enorm verdiepen in baby’s. Wat heeft een kind nodig? Hoe kan je er voor zorgen dat je kindje zich veilig en geborgen voelt? Ze weet enorm veel over baby’s. De groeifases waarin ze zitten.

Net na de geboorte van Floortje heeft ze dan ook ontslag genomen omdat ze er voor Floortje wou zijn en niet de sombere moeder die niet gelukkig was in haar werk. Een grote stap. En ze had de tijd om na te denken van wat wil ik dan wel! Aangezien ik al 15 jaar een goedlopende praktijk heb dacht Lisa er serieus over na om ook iets voor zichzelf te beginnen. Maar wat?

En toen kwam het antwoord nadat Floortje een babyspa had bezocht met haar ouders. Dit was het! En zo is babyspa Floralie ontstaan naast haar gastouderopvang Floralie.

We zijn eén van de weinige baby spa’s in Nederland die ook gecertificeerd zijn door babyspanetwerk

Lees hier alles over Shantala babymassage en floaten en word net zo enthousiast als wij. En wie weet ontmoeten wij u samen met uw kindje bij Floralie babyspa, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Kleinschalig opgezet. Maar ook geschikt voor twee baby’s . Bijvoorbeeld een tweeling. Of twee vriendinnen/zussen die samen iets bijzonders willen doen samen met hun kindjes.